FOREVER LIVING

Forever is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van Aloë vera producten, zoals dranken, voedingssupplementen en cosmetica. Het bedrijf werd opgericht in 1978 en heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen distributeurs. De producten van Forever zijn verkrijgbaar via distributeurs of via de webshop van het bedrijf. Ze zijn ook verkrijgbaar in sommige winkels en apotheken.
WinkelMeer informatie

Meer over Forever Living Producten

 

ruime selectie aan Aloë vera producten

De Forever Living webshop biedt een ruime selectie aan Aloë vera producten, die allemaal op natuurlijke wijze zijn gemaakt met behulp van de sap van de Aloë vera plant. De producten zijn bedoeld om te helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van de gebruiker.

Gebruik van Aloë vera

Aloë vera wordt al lange tijd gebruikt als natuurlijk middel voor de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals huidproblemen, maag- en darmproblemen en vermoeidheid. Het wordt ook vaak gebruikt als onderdeel van gezichts- en haarbehandelingen vanwege zijn hydraterende eigenschappen.

de voordelen van Aloë vera

  • Het kan helpen bij het genezen van huidirritaties en brandwonden, omdat het vocht in de huid vasthoudt en ontstekingen vermindert.
  • Het kan het haargroei bevorderen en het haar versterken door de aanwezigheid van vitamine B, C en E.
  • Het kan de bloedsuikerspiegel helpen reguleren door de aanwezigheid van enzymen die insulineproducerende cellen in de alvleesklier stimuleren.
  • Het kan de spijsvertering bevorderen door de aanwezigheid van enzymen die helpen bij het verteren van voedsel.
  • Het kan helpen bij het verminderen van pijn en ontstekingen in het lichaam door de aanwezigheid van stoffen die de productie van prostaglandinen verminderen, wat leidt tot een afname van ontstekingen.
  • Het kan helpen bij het verminderen van acne en andere huidproblemen door de aanwezigheid van stoffen die helpen bij het verminderen van ontstekingen en het balanceren van de pH-waarde van de huid.
  • Het kan helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de slaapkwaliteit door de aanwezigheid van stoffen die de productie van melatonine bevorderen, een hormoon dat de slaap bevordert.
s

DISCLAIMER:

* FOREVER PRODUCTEN DIE BEDOELD ZIJN OM INGENOMEN TE WORDEN, DIENEN UITSLUITEND ALS VOEDINGS- EN/OF VOEDINGSSUPPLEMENTEN EN ZIJN WERELDWIJD GEREGISTREERD ALS VOEDINGSMIDDELEN. FOREVER PRODUCTEN DIE BEDOELD ZIJN OM OP HET LICHAAM GEBRUIKT TE WORDEN, ZIJN WERELDWIJD GEREGISTREERD ALS COSMETICAPRODUCTEN. FOREVER PRODUCEERT OF DISTRIBUEERT GEEN ENKELE PRODUCTEN DIE ALS GENEESMIDDEL, TER BEHANDELING OF GENEZING BESCHOUWD EN/OF BESCHREVEN MAG WORDEN.

Gebruik van Aloë vera gebruikt

=

Huidverzorging

Aloë vera wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten, zoals crèmes, lotions en maskers, vanwege de hydraterende en verzorgende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van huidirritaties, acne en huiduitslag en kan de elasticiteit van de huid verbeteren.

=

Haarverzorging

Aloë vera kan ook worden gebruikt om het haar te verzorgen, bijvoorbeeld door het te gebruiken als haarmasker of om het haar te versterken en te conditioneren.

=

Vermindering van brandwonden en zonnebrand

Aloë vera kan helpen bij het verminderen van pijn en irritatie bij brandwonden en zonnebrand, en kan ook helpen bij het genezen van de huid.

=

Vermindering van ontstekingen

Aloë vera bevat anti-inflammatoire eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam.

=

Verbetering van spijsvertering

Aloë vera kan helpen bij het verminderen van spijsverteringsproblemen zoals constipatie en diarree. Het kan ook helpen bij het behouden van een gezonde darmflora.

=

Vermindering van stress en spanning

Aloë vera kan helpen bij het verminderen van stress en spanning en kan ook helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit.

=

Vermindering van gewrichtspijn

Aloë vera kan helpen bij het verminderen van pijn en ontstekingen in gewrichten, wat kan helpen bij het verminderen van pijn bij artritis en andere gewrichtsaandoeningen.

Bekijk ook Aloë vera van kop tot teen

Forever producten van kop tot teen - welke producten hebben de beste heilzame werking
Onlinewinkelhuren sfeerfoto decoratie webshop
Forever Living Products Wat is aloë vera - De voordelen van aloë vera