Forever Freedom (1L)

Forever Freedom houd je langer actief dankzij vitamine C met aloë vera!

Forever Freedom bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook veel vitamine C. Aloë vera versterkt het natuurlijke afweersysteem*. Vitamine C is goed voor het kraakbeen. Daarom is het niet alleen een perfecte basis aanvulling op voedingstoffen, maar ook de ideale drank voor sporters en voor iedereen die ook op oudere leeftijd nog actief wil blijven. Het heeft een heerlijke sinaasappelsmaak. Bovendien bevat het een combinatie van zorgvuldig afgestemde ingrediënten zoals glucosamine, chondroïtine en MSM.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Gebruik:
Drink dagelijks (aanbevolen 2 maal daags 45 ml), puur, gemixt met water of met pure vruchtensap.
Schudden voor gebruik. Na openen gekoeld bewaren.Belangrijke informatie:
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen substituut voor een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levenstijl. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Ingrediënten:
Gestabiliseerde* aloë vera gel, stabilisator (sorbitol), natuurlijke sinaasappel concentraat, fructose, glucosamine sulfaat, chondroïtine sulfaat, natuurlijk sinaasappel aroma, methyl sulfonyl methaan, antioxidant (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur), conserveringsmiddel (natrium benzoaat), antioxidant (tocoferol).

N.B. Forever Freedom bevat de volgende allergenen: garnalen-, krab- en kreeftelementen en is glutenvrij.

Reviews

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Je kunt ook bestellen in een van de andere landgebonden Forever Webshops.

Prijzen kunnen verschillen per land.