Vital5 Box Forever Aloe Berry Nectar

Vital5 Box Forever Aloe Berry Nectar biedt de 5 sleutel producten die samen de basis vormen voor een vitaal leven.

Als deze 5 kernproducten samengevoegd worden, vormen ze de basis voor elk op maat gemaakt voedingsprogramma. Zelfs als je al een uitgebalanceerd voedingspatroon hebt, kunnen voedingssupplementen een goede aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. De Forever Aloe Berry Nectar bevat 90,7% pure aloë vera gel uit het binnenblad van de aloë vera plant en is rijk aan vitamine C. Door de toevoeging van cranberry en appel krijgt de aloë vera gel een verrassende smaak. De Forever Aloe Berry Nectar is een ideale aanvulling op een gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Forever onderschrijft het belang van een gezonde levensstijl met gevarieerde, evenwichtige voeding.

Vital5 Box Forever Aloe Berry Nectar bevat:

  • 4 Forever Aloe Berry Nectar
  • 1 Forever Daily
  • 1 Forever Active Pro-B
  • 1 Forever Arctic Sea
  • 1 ARGI+
  • 1 Brochure Vital5 NL

 

Forever F.I.T Vital5 programma EEN GEZONDE BASIS

KIES DE GEZONDE ROUTE.
ONDERSTAANDE GEWOONTES HELPEN JE OP WEG NAAR EEN GEZONDERE LEVENSSTIJL. SIMPEL EN EFFECTIEF!

KICK-START!
Zou je graag fitter en strakker willen worden? C9 is een evenwichtig cleansingsprogramma dat je in 9 dagen op weg helpt! Je volgt een effectief voedingsschema, wordt bewust van je valkuilen én gaat lekker bewegen. Het resultaat na 9 dagen is de ultieme motivatie om door te zetten. Dit programma is de perfecte kick-start van een gezondere levensstijl!

Drink voldoende water
Het drinken van acht glazen water (2 liter) per dag kan je helpen je verzadigd te voelen, afvalstoffen af te voeren en draagt bij aan een gezonde huid en een goede gezondheid.

Eet kleurrijk voedsel
Het eten van kleurrijke soorten groenten en fruit is een goede manier om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Deze voeding bevat relatief weinig calorieën, maar wel veel voedingsvezels.

Kom in beweging
Elke dag minimaal 30 minuten bewegen draagt bij aan een gezond en vitaal leven. Je hoeft hiervoor niet naar de sportschool. Neem de trap in plaats van de lift, ga een blokje om of maak een fietstocht. Het gaat erom dat je in beweging komt!

Slaap jezelf fit
Het wordt wel eens vergeten dat een goede nachtrust onderdeel is van een gezonde leefstijl, terwijl het een groot verschil kan maken. Met 7-8 uur slaap per nacht herstelt je lichaam en geest, zodat je uitgerust wakker wordt en klaar bent voor een nieuwe dag!

 

Als je op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om je te wenden tot een arts, voordat je begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. Forever F.I.T. (C9, F15, Vital5) is niet geschikt als je zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft. ©2020 Forever Living Products. Wijzigingen voorbehouden. NL M712.8
N.B. Als u op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om u te wenden tot een arts, voordat u begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. Forever F.I.T. (C9, F15, Vital5) is niet geschikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.
Les produits Forever Vital 5 en Français

Reviews

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Je kunt ook bestellen in een van de andere landgebonden Forever Webshops.

Prijzen kunnen verschillen per land.